Animatie nieuwe website André Wils
Koningsdag promoten

Meegewerkt om koningsdag te promoten

in Tilburg via Televisie NPO 1.
 

Ident voor koningsdag 2017 Tilburg. Een ident of stationcall is een korte animatie of iets dergelijks tijdens een televisie- of radio-uitzending.
Een (begin)leader of intro is een kort filmpje of geluidsfragment aan het begin van respectievelijk een televisie- of radio-uitzending. Bijna alle televisieprogramma's hebben een leader. Dit is een korte, sfeervolle intro.
Bij leaders gaat het meestal om een korte aankondiging die in doorgaans minder dan een minuut de juiste sfeer neerzet van het programma. Vaak zit er bij de leaders een tune (muziek), animaties en speciale effecten. De leader is herkenbaar voor de kijker. Vaak komt nog het logo van het programma in beeld.

Koningsdag Tilburg Einde

Met gepaste trots heb ik (André Wils) achter de schermen meegewerkt om koningsdag te promoten in Tilburg via Televisie NPO 1.
Ik ben benaderd voor een 360 graden (bol)panorama van het heuvelplein, welke in de achtergrond te zien was in het ident voor promotie koningsdag 2017.
Klik hier en ga naar de video pagina ident Koningsdag Tilburg.

Koningsdag Tilburg Begin
bolpanorama.nl
[Home] [Nieuws] [Het einde Flash] [iPhone iPad Sim.] [Tweede kraan] [Welke type schepen] [Wow-slider-6] [Koningsdag promoten] [Virtual Tour Builder] [graffiti kunstwerk] [27 oktober 1944] [Google Earth Web] [Tilburg] [Wandelroute] [Wilhelminakanaal] [40-45] [Gallerijen] [Projecten] [75 jaar bevrijding] [De langste dag] [Google maps] [Contact]