Animatie nieuwe website André Wils
Google Earth Pro

Google Earth Pro Luchtfoto’s.

Google heeft de kaarten-diensten Maps en Earth voorzien van nieuwe satellietbeelden met meer details. Deze satellietfoto’s bevatten meer details en zijn natuurlijk ook actueler. Google Earth en Google Maps zorgen er nu voor dat je dankzij de nieuwe satellietbeelden de wereld in hogere resolutie kunt bekijken.

De satellietfoto’s in Google Earth en Google Maps zijn flink verbeterd. Google heeft de kwaliteit dankzij satelliet Landsat 8 flink weten te verbeteren. De beelden zijn nu vastgelegd met meer details, meer kleur en een hogere frequentie.
Volgens Google zijn satellietbeelden vaak bewolkt, maar door miljoenen foto’s te bekijken die vanuit de ruimte zijn geschoten, zijn de helderste foto’s gebruikt. Hierdoor is de kans op een onduidelijke foto, met bijvoorbeeld de bewolking, tot een minimum gereduceerd. Ook moeten door een verbeterde overvloeiing de naden minder duidelijk aanwezig zijn.

Google Earth map 2009

Ook heeft Google bij verbreding en verdieping Wilhelminakanaal op verschillende tijdsmomenten satellietbeelden vastgelegd namelijk 2005, 2013, 2015 en 2016.
Bij sluis III heb ik via Google Earth Pro vier zelf gemaakte luchtfoto’s samengesteld alszijnde een bolpanorama 360 graden als middelpunt sluis III.
1. Ongeschonden landschap 2009, Google map luchtfoto 31-12-2005.
2. Kaalslag 2013, Google map luchtfoto 08-06-2013.
3. Uitgraven kolk, bovenhoofd en benedenhoofd 2015, Google map luchtfoto 11-03-2015.
4. Composiet Sluisdeuren, Bedieningsgebouw & uitkijkplateau, Google map l.. 15-09-2016.
Klik hier en ga naar pagina wow-slider Luchtfoto’s van Sluis III.

Ik ben momenteel bezig om een nieuwe virtuele tour te maken van Sluis III complex vanaf 2009 tot heden en maak gebruik van deze zelf gemaakte Google Earth luchtfoto’s.
Momenteel is het niet mogelijk om via Google maps verschillende tijdsmomenten te selecteren in de virtuele tour voor bepaalde locatie’s.

momenteel bezig met nieuwe virtuel tour op Google Earth map 2009
bolpanorama.nl
[Home] [Nieuws] [Wilhelminakanaal] [Bruggen en Sluizen] [Verbreding] [Uitkijkpunt] [Vertraagd] [Blauw uurtje] [Minister Schultz] [Google Earth Pro] [Uitkijkpunt weg] [40-45] [Gallerijen] [Projecten] [75 jaar bevrijding] [De langste dag] [Google maps] [Contact]